Rreth Nesh

Larg shtepise… si ne shtepine tuaj! E pozicionuar ne rrugen ELBASAN LIBRAZHD “VILA ZENELI” eshte destinacioni i juaj i relaksit.Mikpritja eshte fjala kyce ne “VILA ZENELI”! Guzhina ofron gatime te perzgjedhura tradicionale shqiptare dhe italiane.