Slide Image

Larg shtepise… si ne shtepine tuaj! E pozicionuar ne rrugen ELBASAN LIBRAZHD “VILA ZENELI” eshte destinacioni i juaj i relaksit.Mikpritja eshte fjala kyce ne “VILA ZENELI”! Guzhina ofron gatime te perzgjedhura tradicionale shqiptare dhe italiane.

Dhoma gjumi luksoze

Komoditet ...

read more

Salle dasmash

salle dasmash gjigande

read more

Ne mes te gjelberimit

ne mes te gjelberimit...larg zhurmave...

read more